GENEL BAKIŞ
2017 yılında kurulan Standfair Operations (SFO), üst düzey savunma ve güvenlik çözümleri sağlama konusunda uzmanlaşmıştır. Silahlı kuvvetler, İçişleri Bakanlığı ve diğer savunma ve güvenlik otoritelerinin lider tedarikçisi olmayı hedefleyen SFO, son derece özverili ve deneyimli personel istihdam ederek, büyüyen müşteri portföyüne özel hizmetler sunmaktadır. Kısaca SFO olarak, hem yerel hem de uluslararası stratejik iş ortaklarıyla uzun vadeli ortaklıklar kurarak, savunma alanında kararlı adımlar atarak, sektörde lider kuruluş olmayı hedefliyoruz. Hedeflerimize olan bağlılığımızla karmaşık sistem entegrasyonlarına, montaj ve üretime geçmeyi hedeflemekteyiz.

MİSYON
Teknolojik yenilikleri, sistem entegrasyonu ve ürün geliştirme (ARGE) yoluyla askeri kaynaklara sağlamaktır. SFO’nun, Başta Türkiye olmak üzere Dünya çapında askeri hizmetler ve teçhizat konusunda lider ve güvenilir savunma tedarikçisi olmasını hedefliyoruz.

YENİLİK
Müşterilerimizin bütün gereksinimlerini karşılamak ve mevcut en iyi teknolojiyi sunmak amacıyla, dünyanın önde gelen endüstrilerini, ileri teknoloji ve süreçleri aktif olarak takip ediyor ve katkı sağlıyoruz.

BAĞLILIK
Verdiğimiz sözlere olan bağlılığımız, tüm ürün ve hizmetlerimizin kullanıldığı süre boyunca tam müşteri memnuniyeti, maksimum performans ve anında destek sağlamaktır.

ORTAKLIK
Güçlü, gelişmiş ve sağlam savunma güvenlik sistemleri kurma yeteneğimizi artıran güvenilir ortaklıklar kurmaya odaklanmıştır.